Lucrul cel mai sexy

Lucrul cel mai sexy pentru pisoiul meu este…o măslină.


Pisoiul meu este roșu, are un cap cât un pepene și fălci pe măsură.Este un cotoi tandru.Are nasul plin de cicatrici foarte masculine, ochii de culoarea nispului, mustăți mari, labele groase, este mereu jigărit și umblă tot timpul cu coada dreaptă.Având personalitate, deși un pisoi de casă, refuză acestă definiție. Are locul lui de dormit pe care nu trebuie să i-l ocupe nimeni.El vine în casă numai pentru a se odihni și a mânca.


Dar pisoiul meu, are o feblețe: măslina. Eu nu pot mânca măsline fără să îi provoc reacții profunde. Dacă cumva doarme pe lângă mine, simte mirosul în somn, mișcă din mustăți, se trezește, se ridică, se uită fix la mine și începe să pârâie. PRRRRRRRRR! Ce faci acolo?


Apoi se declașează sfârșitul plin de tandrețuri al lumii. Nu pot scăpa de el fără a-i dărui obiectul dorințelor sale maxime. Prin urmare iau măslina, o trec prin fața năsucului său masculin și apoi o așez pe pardoseală. Unde începe spectacolul amorului pisicesc.


Mai întâi îi vorbește, o curtează în mârâieli și pârâieli intraductibile, o linge, se rostogolește în jurul ei, stă cu burta în sus și fața sprea ea, fără a o pierde o clipă din privire, îi dă sărutări piezișe, o mișcă de colo-colo cu lăbuța, se ridică, face ochii nisipii mari la ea, îndrăgostit peste poate, o hiptonizează cu irișii dilatați, apoi se trântește peste ea, să o simtă complet, șoptindu-i serenade pisicești la urechea ei de măslină.


După care o mănâncă. Cu sâmbure cu tot. Apoi, mirat, se uită la mine: ce am făcut? ea unde este? întreabă nedumerit.

Iar apoi: prrrrrrr, mai îmi dai una?
Pleacă, mă, și lasă-mă în pace!
Prrrrr, viața mea nu mai are sens fără ea!…
Pisi, cară-te la somn!
Mrrrprrrrr! Cum să pot dormi când iubita mea s-a reîncarnat la tine în farfurie?!…

Și uite așa, spectacolul continuă, replică după replică, finalul fiind de fiecare dată la fel de tragic: ea, cel mai sexy lucru pentru motanul meu roșu, sfârșește mâncată. Cu dragoste, pasiune și o tandrețe infinită.

După care el, teribil de satisfăcut, adoarme.

Lui Pisi, cu infinită, nemăsurată iubire.
(scris pe fugă, înainte de examen.)

mia

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s